Monica Niculescu, eliminată în optimi la Wimbledon

Data publicării:
GettyImages-479439370

 

 Foto: Guliver/Getty Images

Parcursul senzațional la Wimbledon al Monicăi Niculescu s-a oprit în optimi. Jucătoarea din România, locul 48 WTA, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului, de Timea Bacsinszky. Niculescu a început bine partida, câștigând primul game pe serviciul elvețiencei. Până la finalul primului set Bacsinszky a reușit să-și facă serviciul o singură dată, iar românca s-a impus, scor 6-1.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, Monica Niculescu nu a mai reușit să își facă serviciul cu aceeași ușurință ca în primul set în timp ce Bacsinszky și-a îmbunătățit serviciul și a reușit să se impună, scor 7-5.

Monica Niculescu a început slab și setul al treilea, și-a pierdut rapid serviciul și Bacsinszky a făcut rapid 3-0. Monica Niculescu a încercat să revină în meci, însă fără succes - a pierdut și setul al treilea, cu scorul de 6-2.

Simona Halep o susține pe Monica Niculescu 

Tot astăzi perechea Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu, după 7-6 (7), 6-3, 7-6 (1) cu australienii Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis.

Și Florin Mergea s-a calificat în sferturi la Wimbledon. Mergea și Rohan Bopanna au învins, scor 7-6(7-4), 6-7(5-7), 7-6(7-5), 7-6(10-8), perechea Lukasz Kubot/Max Mirnyi.

Meciul a fost transmis în direct de Digi Sport, acolo unde se vede întreg turneul de la Wimbledon!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri