Muhammad Ali a fost internat în spital cu probleme respiratorii

Data publicării:
Muhammad Ali GettyImages-106815307

 

Foto: Gulliver/GettyImages

Un purtător de cuvânt al familiei a declarat că Mihammad Ali, în vârstă de 74 de ani, va rămâne internat în spital pentru o perioadă scurtă de timp și că se luptă cu o altă problemă de sănătate. El a precizat că Mohammad Ali „este tratat de către medicii săi și se află în condiții bune”.

Însă, potrivit unor surse citate de Associated Press, starea de sănătate a lui Muhammad Ali ar fi mai precară decât la celelalte internări de până acum.

Muhammad Ali a câștigat titlul la Jocurile Olimpice din 1960 și, ca profesionist, a fost de trei ori campion mondial la categoria grea. În cursul carierei a disputat mai multe meciuri celebre, printre care 'Rumble in the Jungle' în 1974 împotriva lui George Foreman și 'Thrilla in Manilla' cu Joe Frazier, anul următor.

Deși a fost diagnosticat cu Parkinson în 1984, a continuat să aibă o viață activă, iar în 1996 a purtat flacăra olimpică la Atlanta.

În 2013, fratele său, Rahman Ali, a spus că Muhammad Ali a fost aproape de moarte, informație dezmințită de fiica boxerului, May May Ali.

În anul următor, marele boxer a fost tratat de penumonie. În același an, Mănușile lui Muhammad Ali din "Lupta secolului" au fost vândute la licitație cu 388.375 dolari. Anterior, aceeași casă de licitații reușise să vândă cu 836.500 dolari mănușile cu care Muhammad Ali a cucerit primul său titlu mondial, în 1964, la doar 22 de ani. Pe atunci era cunoscut drept Cassius Clay.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri