Naționala Germaniei, evacuată din hotel în urma unei amenințări cu bombă

Data publicării:
hotel molitor fb 13 11 2015

 

Foto: Twitter

Selecționerul Oliver Bierhoff a confirmat informația pentru presa din Germania. „A fost o amenințare cu bombă. Hotelul a fost evacuat”, a declarat fostul internațional german.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit presei franceze este vorba de hotelul Molitor, aflat la câteva minute de mers pe jos de centrul Parisului.

Campioana mondială joacă în această seară un meci amical în compania Franței, la Paris. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, de la ora 22:00.

Germania va juca în tradiționalul tricou alb cu dungi negre. Campioana mondială a lansat tricourile în cadrul unui eveniment care a avut loc la Football Base, sediul Federației Germane (DFB), la care au participat și 700 de fani. Echipamentul mai e compus din șort negru și jambiere negre, scrie digisport.ro.

Tricoul reprezintă succcesul, iar tonurile clasice se potrivesc de minune împreună”, a spus Bastian Schweinsteiger, care a preluat banderola de căpitan în naționala Germaniei, după retragerea lui Philipp Lahm.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri