Naționala pleacă în turneu de pregătire. Raț și Marica îl îngrijorează pe Pițurcă

Data publicării:
piturca pregatire lot

Victor Piţurcă a sunat adunarea pentru tricolori. România va participa la un turneu de pregătire în Elveţia, acolo unde va disputa două meciuri de verificare. Amicalele cu Albania - pe 31 mai şi cu Algeria - pe 4 iunie - vor fi ultimele teste ale primei reprezentative înainte de startul campaniei de calificare la EURO 2016.

Psihic ar fi bine ca până la jocul cu Grecia să avem liniște să pregătim unul din cele mai importante momente pentru a putea reuși calificarea”, a declarat Victor Pițurcă.

Ne dorim foarte mult, e benefic pentru noi, pentru țară, care are nevoie ca naționala să ajungă la turnee finale”, spune și Costel Pantilimon.

Situaţia jucătorilor din străinătate îl îngrijorează cel mai mult pe selecţioner. Pantilimon, Raţ şi Marica încă nu au semnat cu noi cluburi după despărţirile de Manchester City, Rayo Vallecano şi Getafe.

Nu cred, e o problemă care mă îngrijorează - Raț și Marica nu au contract. Am avut discuții cu Raț, i-am spus să rezolve cât mai repede... cu Rayo, care vor să îl țină... Ciprian nu cred că rămâne la Getafe. Ambele sunt cluburi mici și la anul vor avea probleme, mai ales Rayo”, a spus Pițurcă.

Tricolorii se vor pregăti la Mogoşoaia până joi, atunci când este programată plecarea spre Elveţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri