O dublă paradă a lui Tătăruşanu din meciul cu Napoli, cea mai frumoasă a etapei

Data publicării:
ciprian tatarusanu

Conturile oficiale de Twitter şi Facebook ale Seriei A i-au invitat pe suporteri să aleagă cea mai frumoasă paradă a rundei, iar 58% dintre cei care au votat au mers pe mâna internaţionalului român de 30 de ani.

În minutul 58 al partidei de pe Artemio Franchi, Tătăruşanu şi-a păstrat echipa în joc, intervenind providenţial în faţa lui Callejon, apoi la şutul lui Higuain. (Vedeți video aici)

„În prima repriză am avut ghinion, dar după pauză, ca să fim sinceri, am avut un pic de noroc. Intervenţia la şutul lui Callejon a venit într-un moment cheie al partidei”, a declarat portarul român, la finalul meciului.

Prestaţia din meciul cu Napoli confirmă forma bună pe care o traversează fotbalistul român al lui 2015, după o perioadă în care Tătăruşanu a fost criticat inclusiv de o parte a fanilor Fiorentinei, care considerau că fostul stelist nu poate ajuta gruparea viola să lupte pentru trofee sau pentru calificarea în Liga Campionilor.

În ciuda evoluţiile apreciate din ultima vreme, toscanii sunt în continuare în căutarea unui portar. Presa din Italia scrie că Fiorentina este interesată de Salvatore Sirigu (29 de ani), care a devenit rezervă la PSG, după sosirea lui Kevin Trapp, şi de Marco Sportiello (23 de ani, Atalanta), una dintre marile speranţe pentru succesiunea lui Ginaluigi Buffon în squadra azzurra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri