Octavian Bellu mizează pe Larisa Iordache la Jocurile Olimpice din 2016

Data publicării:
larisa iordache - captura

Larisa Iordache a lăsat în urmă accidentările şi are un final de 2013 reuşit. S-a clasat pe locul al doilea în concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Stuttgart şi priveşte cu încredere spre viitor.

Octavian Belu este încrezător că gimnasta de 17 ani a trecut cu brio peste ratarea de la bârnă, de la Campionatul Mondial din Belgia, şi că va continua să-şi pună amprenta asupra lotului naţional.

Eu zic că Larisa este în formă, dar competițiile nu se compară. Aceste etape de Cupă Mondială sunt concursuri importante, le-a făcut, ați văzut că a câștigat și la Marsilia, dar eu sper că Larisa să se maturizeze și să facă exercițiile foarte bine la concursurile unde presiunea este foarte mare. Ați văzut un campionat mondial în care a avut toate șansele să câștige mult mai multe medalii decât cea cu care s-a întors”, a spus Octavian Bellu, antrenorul lotului feminin.

Larisa Iordache este medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. În ea se pun bazele şi pentru viitoarea competiţie de cel mai înalt nivel, găzduită de Rio, în 2016.

Sunt sigur că ea va fi liderul echipei și anul viitor la europene și la mondiale și să sperăm că sănătatea o ține să fie întreagă până la Jocurile Olimpice”, a adăugat Octavian Bellu.

Larisa Iordache are 17 ani şi a debutat în competiţiile de senioare anul trecut, la Campionatele Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri