OFERTĂ DE SĂRBĂTORI. Copos vinde Rapidul cu un leu și renunță și la datorii

Data publicării:
george 20copos 20mediafax 20foto 20george 20filip 2020587-36152

Oficialul Rapidului a vorbit în exclusivitate pentru www.digisport.ro despre decizia lui Copos de a renunța la clubul pe care-l patronează din 1993 încoace.

Domnul Copos este foarte decepţionat și mâhnit de ceea ce se întâmplă. A băgat foarte mulţi bani în această echipă în ultimii zece ani şi a ajuns într-o situaţie foarte grea acum. Chiar dacă a plătit recent o parte din restanțe, el nu vrea să mai continue. Doreşte să vândă echipa. O dă gratis şi renunţă în totalitate la datoriile clubului către el. Asta deoarece vrea să găsească pe cineva interesat să ducă istoria acestui club mai departe, cineva cu dorinţă de performanţă.

Vânzarea se va face cu un leu şi pe nimic mai mult, în rest nu sunt datorii mari. Nu-i rămâne noului investitor decât să plătească jucătorii şi cheltuielile de zi cu zi. Mai sunt și datorii la stat, dar sume minore care sunt eşalonate. Este o ofertă fantastică pentru cine ar dori să se implice la acest club”, a explicat Zotta.

Acesta a mai adăugat că totalul cheltuielilor clubului într-un an ajung la cinci milioane de euro, în vreme ce sponsorii nu dau mai mult de câteva sute de mii de euro anual. Această situație face ca George Copos să fie depășit de cheltuieli, iar acum doar un alt om de afaceri ar putea salva formația din Giulești.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri