(P) Viorel și-a triplat șansele la pariuri sportive făcând acest lucru

Data actualizării: Data publicării:
DigiSport.ro - Viorel și-a triplat șansele la pariuri sportive făcând acest lucru (2)

Viorel este un șofer din Mediaș care a descoperit accidental cum poate efectiv să-și tripleze șansele de a câștiga la pariuri sportive. Rugămintea lui a fost să difuzăm experiența sa recentă care l-a ajutat să facă pasul mare spre succesul în pariuri. Găsiți mai jos scrisoarea trimisă de microbist pe adresa redacției noastre.

DigiSport.ro - Viorel și-a triplat șansele la pariuri sportive făcând acest lucru (1)

Salut, numele meu este Viorel, sunt șofer și pariez de 11-12 ani. În tot acest timp, am jucat bilete cu 7, 8, 12, sau chiar 15 meciuri de fotbal, în funcție de ce se ivea în acea zi și câteodată pe tenis sau box, atunci când erau implicați sportivi români. Ca să fiu sincer, în tot acest timp am câștigat de cel mult două ori pe an și niciodată nu reușeam să-mi acopăr pierderile.

Totul s-a schimbat însă în data de 19 decembrie a anului trecut, atunci când am fost la stadion să văd partida Gazului cu Astra. După prima repriză, scorul era 0-0. Lângă mine era un student care stătea cu mâinile pe telefon și îi spunea colegului care-l însoțea că tocmai și-a închis pariul pus pe victoria gazdelor, recuperându-și astfel o mare parte din miza pe care o jucase.

Nu am tatonat cu pariurie online pentru că nu am avut computer și nici nu știam să umblu pe el, însă un smartphone dețin și eu, ca tot românul, așa că m-am hotărât să intru în vorbă cu el. Mi s-a părut fascinant că a închis pariul la pauza meciului – nici nu știam de așa ceva. L-am rugat să-mi explice cum se poate face asta și mi-a spus despre ce e vorba în două cuvinte.

DigiSport.ro - Viorel și-a triplat șansele la pariuri sportive făcând acest lucru (2)

Partea cea mai interesantă s-a petrecut la numai 10 minute după pauză, atunci când Alibec înscria golul victoriei pentru giurgiuveni, moment în care Cristi (studentul) era în culmea fericirii și se bucura cu voce tare de alegerea făcută la pauză. L-am felicitat și eu. Ba chiar pot să spun că m-am bucurat alături de el. De atunci, am rămas prieteni. L-am adăugat pe Facebook (singura aplicație de internet pe care o foloseam) și am mai discutat una-alta.

Cristi mi-a explicat câteva lucruri extrem de importante, pe care vreau să le afle și ceilalți pariori:

  • Jucând la pariuri sportive online, nu mai plătesc acea taxă de 5% care este percepută la agențiile de cartier și nici impozitul de 1% pe fiecare bilet câștigat – deoarece plătesc impozitul doar pe suma retrasă, atunci când retrag, deci pot reinvesti câștigurile de n ori înainte de a achita impozitul

  • Având conturi deschise la mai multe case de pariuri online de anvergură pot găsi cote mult mai mari decât la agențiile de cartier și pot beneficia de nenumărate oferte

  • Pot să închid pariurile înainte de terminarea tuturor meciurilor, fie pentru a-mi asigura un câștig, fie pentru a reduce pierderile, atunci când lucrurile merg în direcția opusă

  • Pot găsi o grămadă de analize detaliate, ponturi și strategii de la profesioniști pentru toate sporturile pe PariuriX.com, site-ul celei mai mari comunități de pariori din România

DigiSport.ro - Viorel și-a triplat șansele la pariuri sportive făcând acest lucru (3)

Acum, ca să mă dau și eu puțin mare, trebuie să recunosc faptul că am descoperit și eu ceva, fără ajutorul lui Cristi. Am observat că toți specialiștii din echipa PariuriX.com recomandă jucarea biletelor cu cel mult 5 meciuri pe bilet și care au o cotă totală maximă de 6.00. Am hotărât să urmez și eu aceeași strategie și trebuie să recunosc că a dat roade.

În plus, pentru că îl cam pistonasem pe Cristi cu întrebări în ultima vreme am decis să nu-l întreb la ce agenție online joacă. Așa că am căutat pe internet și am fost plăcut surprins să găsesc recenzii detalite și chiar recomandări din partea experților de la PariuriX.com. Aici am găsit lista operatorilor recomandați de ei, iar de 3 dintre aceștia auzisem dinainte, de la alții care joacă acolo deja - găsiți toate agențiile aici. Am decis să testez pe rând fiecare operator și voi decide ulterior la care voi rămâne să joc.

Tot pe site-ul pe care Duckadam și ceilalți tipsteri oferă ponturi se organizează și cel mai tare concurs de pariuri din țară. Nu riști nici un leu și poți câștiga până la 350 RON! (Eu până acum am pus mâna pe 80 RON). Concursul îl găsiți aici: http://pariurix.com/bilete/biletul-zilei.

Ce să vă mai spun, multă baftă și să auzim numai de bine!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Prin ce trece acum Kate, detalii care te lasă fără cuvinte. Frumuseţea ei ar fi rămas doar o amintire. Noi...
Digi FM
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să...
Pro FM
Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei...
Film Now
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Adevarul
Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania" VIDEO
Newsweek
VIDEO Rachete SUA ATACMS au distrus 5 lansatoare rusești de 3.000.000.000$, în Crimeea într-o noapte
Digi FM
O femeie a încercat să obțină un împrumut cu un cadavru în scaun cu rotile: “Unchiule, mă asculți? Trebuie să...
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu...
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce...
Film Now
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai...