Patinoarul din Galați, pregătit pentru România – Spania din Fed Cup

Data publicării:
patinoar

Pregătirile pentru disputa din Fed Cup, dintre România și Spania, sunt aproape gata. Oficialii Federației au fost în inspecție la patinoarul din Galați și au fost încântați de stadiul lucrărilor.

Aș putea spune că suntem în grafic cu lucrările, poate chiar mai repede decât mă așteptam. Cu siguranță a început să prindă contur și cu siguranță va fi o arenă cochetă la ora începerii jocului”, a spus George Cosac, președinte FR Tenis.

Componența echipei României nu a fost definitivată. Sorana Cîrstea este incertă şi nu se ştie dacă i se va putea alătura Simonei Halep.

„Se pare că Sorana nu este complet refăcută, a și renunțat la primele competiții de la începutul anului, dar sunt fete care o pot înlocui cu același succes”, a completat președintele Federației Române de Tenis.

Meciurile dintre România și Spania de la Fed Cup se vor disputa pe 7 și 8 februarie.

Începând cu 15 ianuarie, biletele pentru întâlnirea România - Spania din Fed Cup au fost puse în vânzare și la casa de bilete de la Arena "Dunărea" din Galați.  

Preţul unui bilet este de 60 de lei pe zi. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate pe Arena "Dunărea" din Galați, în ziua respectivă, scrie frt.ro.

Elevii, studenții și pensionarii își vor putea achiziționa bilete la preț redus (40 de lei/zi), iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.  

  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri