Patronul lui Șahtior critică gestul lui Luiz Adriano: „Este inacceptabil”

Data publicării:
5173016 20mediafax 20foto 20razvan 20lupica-35406

Vreau să declar public că toţi oamenii din club sunt dezamăgiţi de acel episod. Este un gest inacceptabil şi care nu reprezintă clubul Şahtior Doneţk. Un astfel de lucru nu se va mai întâmpla. Vom accepta orice fel de sancţiune”, a spus Ahmetov.

UEFA a anunţat, săptămâna trecută, că a deschis o procedură disciplinară împotriva brazilianului Luiz Adriano, de la Şahtior Doneţk, pentru un gol controversat marcat la meciul cu danezii de la FC Nordsjaelland, din Liga Campionilor.

În prima repriză, la scorul de 1-0 pentru danezi, arbitrul francez Antony Gautier a oprit meciul pentru că un jucător al gazdelor era accidentat pe teren. Partida s-a reluat cu o minge de arbitru, centralul i-a oferit balonul lui Willian de la Şahtior, care a trimis-o spre portarul echipei Nordsjaelland.

Vezi AICI golul marcat de Luiz Adriano!

Luiz Adriano a interceptat mingea şi a marcat, sub privirile uimite ale adversarilor, care nu au reacţionat. Apoi gazdele au protestat vehement, dar arbitrul a validat golul. La două minute după această fază, Nordsjaelland a înscris pentru 2-1, beneficiind de marcajul lejer al fotbaliştilor lui Mircea Lucescu.

Presa internaţională a acuzat echipa Şahtior de lipsă de fair-play pentru primul gol înscris de Luiz Adriano, considerat a fi unul „ruşinos”.

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma victoriei, scor 5-2, obţinută în deplasare, în partida cu danezii de la FC Nordsjaelland, în etapa a cincea a Grupei E a competiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri