Patru oficiali de la Bologna riscă să fie demişi, după ce au uitat un jucător în aeroport

Data publicării:
Ibson Barreto da Silva foto Bologna

 

Ibson nu se aștepta să fie întâmpinat la sosirea în Bologna ca alți compatrioți mai celebri însă nici nu s-a gândit vreodată că noua sa echipă va uita complet venirea lui.

Mijlocașul de 29 de ani cotat la 2.000.000 de euro s-a trezit singur în aeroport deși a fost anunțat că cineva din cadrul clubului va fi trimis să-l aștepte, potrivit digisport.ro.

Gafa l-a scos din sărite pe președintele Guaraldi și 4 oficiali ai grupării care ocupă locul 17 în Serie A riscă să-și piartă joburile. Este vorba de directorul tehnic Adrian Polenta, secretarul general Luke Befani, purtătorul de cuvânt Carlo Caliceti și Andrea Battacchi, component al departamentului de marketing al clubului.

Presa din Italia scrie că soarta celor 4 va fi decisă abia săptămâna viitoare, în cadrul unei ședințe organizate la club, până atunci ei fiind suspendați din funcție.

Ibson este unul din cele două tranferuri reușite de Bologna în perioada de transferuri, alături de suedezul Erik Friberg de la Malmo.

Brazilianul nu este la prima experiență în Europa. Acesta a mai evoluat pe bătrânul continent la Spartak Moscova și FC Porto însă n-a reușit să impresioneze la niciuna din echipe, având 8 goluri și 5 pase decisive în peste 110 meciuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri