Petrecere în alb şi roşu: Clubul Dinamo a împlinit 65 de ani

Data publicării:
dinamo-1

Dinamo a sărbătorit cu tort şi şampanie cei 65 de ani de existenţă, alături de jucători fiind prezenţi antrenorii şi principalul finanţator, Ionuţ Negoiţă. Cu toate că evenimentul este unul aparte, dinamoviştii nu au putut uita de înfrângerea suferită în derby-ul de vineri cu Steaua.

Cel mai mare câştig este revenirea suporterilor lângă echipă, să o încurajeze”, crede Ionuţ Negoiţă. El îşi exprimă însă regretul pentru rezultatul de vineri: „Îmi pare rău pentru dezamăgirea creată la meciul cu Steaua.

Marele absent de la petrecere a fost Cornel Dinu, care l-a criticat recent pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă, care pune absenţa sa pe seama organizării în pripă a petrecerii aniversare: „În principiu nu se pune problema ca domnul Cornel Dinu să plece de la Dinamo. Ba mai mult, vreau să aduc lângă Dinamo încă trei-patru legende dinamoviste”, a precizat Negoiţă.

În ziua aniversară, dinamoviştii au aflat că vor juca o etapă fără spectatori şi că au fost amendaţi cu 50.000 de lei dupa incidentele de la meciul cu Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri