Play-off-ul UEFA Champions League. Steaua - Aktobe, de la 20.30. Care sunt echipele probabile

Data publicării:
aktb

 

Foto: digisport.ro

Elevii lui Gâlcă au avantajul rezultatului din tur , dar și al statisticilor. Steaua s-a calificat de 11 ori din cele 12 situații în care s-a întors cu o remiză cu goluri din prima manșă jucată în deplasare.

Eliminarea campioanei din Kazakhstan este extrem de importantă și prin prisma altui record: în cazul în care trece de Aktobe, formația din Ghencea își asigură cel puțin participarea în grupele UEL. Ar fi al 11-lea sezon la rând când trupa roș-albastră ar reuși asta, capitol la care deține supremația pe Continent.

Arena Națională nu va fi plină la meciul cu Aktobe, deoarece Comisia de Disciplină a UEFA a decis penalizarea Stelei cu închiderea a șapte sectoare din cele două peluze ale Arenei Naționale pentru returul cu echipa din Kazakhstan. 

Echipele probabile: 

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliță, Sânmărtean - Popa, Chipciu, Tănase - Keșeru. 

Antrenor: C. Gâlcă

Aktobe: Sidelnikov - Mirosnichenko, Moldarov, Arzumanian, Anderson Minero -Tsarikaev, Korobkin - Pizelli, Danilo Neco, Khairullin - Antonov. 

Antrenor: V. Gazzaev

Partida dintre Steaua și Aktobe se va disputa miercuri, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri