Plouă cu medalii pentru România la Campionatul European de canotaj

Data publicării:
Rowing - European Championships Glasgow 2018: Day Three
Foto: Guliver/Getty Images

Echipajul feminin de opt plus unu al României a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow, informează News.ro.

Rowing - European Championships Glasgow 2018: Day Three
Foto: Guliver/Getty Images

Locul doi a revenit echipajului din Marea Britanie, iar pe trei s-a clasat Olanda.

Este a cincea medalie obţinută de România, sâmbătă, după aurul la 4 rame masculin, aurul la dublu rame, argintul la feminin patru rame şi bronzul la dublu rame masculin.

Echipajul feminin al României de 8 plus 1 a fost format din Ioana Vrânceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu şi Daniela Druncea.

Echipajul masculin de 4 rame este format din Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Ţigănescu.

Cea de-a treia medalie de aur a revenit echipajului feminin de dublu rame, format din Mădalina Beres şi Denisa Tîlvescu.

România a obținut argintul la femin patru rame (W4-) prin Roxana-Georgiana Parascanu, Mădălina Hegheş, Mădălina-Gabriela Caşu şi Iuliana Buhuş.

Echipajul format din Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă a obţinut medalia de bronz la dublu rame masculin, sâmbătă, la Campionatul European de canotaj de la Glasgow.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri