Presa din Ungaria a făcut radiografia meciului: „Am fost distruși la București”

Data publicării:
6010814-Mediafax Foto-Laurentiu Mich

Sportgeza: „Am fost distruși la București”

„După cluburi, și selecționata a jucat groaznic, pe alocuri ne-a lipsit și flacăra pasiunii, iar fără asta, la București nu se poate. Am fost distruși”.

Origo: „Selectionata a jucat incalificabil în meciul anului”

„În ciuda promisiunilor solemne, selecționata ungară nu a avut nicio ocazie împotriva României. În meciul de la București, după greșeala uriașă a lui Guzmics, adversarul a învins cu 3-0, după un joc mult mai bun și mai hotărât pe toată durata meciului”

Nepszabadsag: „România-Ungaria: doar înainte de meci s-a luptat”

„Selecționata ungară a suferit o înfrângere cu 3-0 absolut curată și nu a opus nicio rezistență împotriva românilor. Doar înainte de meci s-a luptat.”

Magyar Nemzet: „Era Egervari s-a terminat”

„Fără tactică, concepție și luptă, nu doar victorie, dar nici măcar un punct nu a meritat selecționata condusă de trei ani de Sandor Egervari în meciul împotriva României, atat de așteptat. Cei cinci fundași puși în echipă au fost buni, cu puțină exagerare, doar ca să pecetluiască soarta echipei în minutul doi. Văzând jocul dezamăgitor, ne luăm rămas bun nu doar de la visurile noastre pentru CM, dar probabil și de la Sandor Egervari”.

Nemzeti Sport: „O înfrângere clară cu 3-0 la București, un joc dezastruos”

„Selecționata ungară s-a dezintegrat, a jucat nesigur și cu puțină umilință. Gazdele ar fi putut marca noi goluri în repriza a doua. Până la urmă, Cristian Tănase a dat lovitura de grație”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri