Presa spaniolă relatează despre condamnarea lui G. Popescu. Comentarii: „Iată un loc în care ajungi în pușcărie dacă ești corupt!”

Data publicării:
gica popescu mediafax

„Scandal în fotbalul românesc”, titrează Marca, cel mai important ziar de sport din Spania, relatând despre condamnarea primită de Gheorghe Popescu pentru transferuri ilegale de jucători. Marca spune ca Gheorghe Popescu a fost condamnat pentru extorsiune, spălare de bani și evaziune fiscală. Marca precizează că printre transferurile găsite drept „suspecte" de justiția din România se află și cel al lui Cosmin Contra în 1999 de la Dinamo București la echipa spaniolă Alaves.

Și El Mundo Deportivo scrie despre fostul căpitan al Barcelonei, care a primit o pedeapsă pentru corupție, oferind amănunte despre toți ceilalți cobndamnați.

De asemenea, mediile online au preluat rapid știrea și interesante sunt comentariile numeroase din partea reporterilor. „Iată că există un loc în lume unde pentru că ești corupt ajungi în pușcărie. Nu-mi vine să cred! Politicieni și oficiali publici din întreaga lume, aveți grijă și nu vizitați România, pentru că acolo a început să se facă justiție!”, comentează un suporter.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri