Prima înfrângere în deplasare pentru CSU Poli

Data publicării:
s13 20prima 20infrangere 20in 20deplasare 20070313 20timisoara-53492

Handbaliştii lui Poli au piert primul meci al anului pe teren străin. Alb-violeţii au cedat cu 19-28 în deplasarea de la Ştiinţa Bacău.

Meciul de la Bacău a început cu ghinion pentru timişoreni. Milan Torbica a părăsit terenul după numai două minute de joc şi a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă.

Chiar şi cu lotul decimat, Poli a ţinut aproape de vicecampioana României. Bacăul a intrat la cabine cu două goluri avans, după o primă repriză în care alb-violeţii au avut zece minute cumulate de inferioritate numerică.

Gazdele au început mai hotărâte repriza secundă, însă jocul s-a rupt odată cu descalificarea lui Cristian Fenici. Căpitanul alb-violeţilor a primit roşu direct cu 18 minute înainte de final. Fără coordonator de meserie, Poli n-a mai reprezentat un pericol în atac şi a mai înscris numai cinci goluri până la ultima sirenă.

Pentru Poli urmează două jocuri dificile pe teren prorpiu, cu Bucovina Suceava şi HC Odorhei, după care va urma o pauză de aproape trei săptămâni, prilejuită de jocurile echipei naţionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri