Primele meciuri din sferturile UEFA Champions League. Rezultatele partidelor de marți

Data publicării:
road

Rezultatele partidelor de marți:

Atletico Madrid - Real Madrid 0-0

Juventus - Monaco 1-0

A marcat: Vidal (57-penalty)



Mai multe informații găsiți pe digisport.ro.

Realul are motive să se teamă de Atletico în turul sferturilor UEFA Champions League. Galacticii n-au câştigat niciodată în ultimele patru deplasări pe Vicente Calderon, iar golaverajul este net favorabil echipei antrenate de Diego Simeone, 9 - 2.

Atletico este o echipă foarte mare, luptă mult, joacă foarte intens. Adevărul este că nu ne gândim la celelalte partide pe care nu le-am putut câştiga contra lor. Acum cred că lucrurile stau cu totul altfel, avem două jocuri pentru a putea demonstra că putem câştiga”, a spus Marcelo Vieira, Real Madrid.

Nu trebuie să vorbesc eu de Diego Pablo Simeone. Este un antrenor mare, a demonstrat în toate felurile, îmi place mult. Pentru mine este o onoare să îl înfrunt, dar în acelaşi timp este şi o problemă”, a spus Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid.

Gareth Bale este văzut drept un talisman de antrenorul Realului. Galezul a marcat o singură dată în faţa lui Atletico, însă într-un moment foarte important. A fost golul care a adus-o pe Real în avantaj, în finala UEFA Champions League de anul trecut, câştigată în cele din urmă cu 4 - 1 de galactici.

Anul trecut, cheia pentru un sezon incredibil a fost faptul că a marcat în finala Cupei Regelui şi în finala UEFA Champions League. Sperăm ca el să joace şi alte finale în următoarele luni şi va fi la fel de important ca şi anul trecut”, a adăugat Carlo Ancelotti.

Bale a bifat, până acum, 54 de partide în tricoul Realului și marcat 28 de goluri.

Momentul revanșei pentru Atletico

Atletico Madrid nu uită de înfrângerea suferită în faţa rivalei Real în finala UEFA Champions League de anul trecut. După eşecul suferit în finala de la Lisabona, Atletico a învins Real de două ori în campionat şi a eliminat-o din Copa del Rey.

Chiar şi aşa, oamenii lui Diego Simeone nu au trecut peste faptul că au fost la un minut de câştigarea UEFA Champions League.

Înaintea confruntării de pe Vicente Calderon, antrenorul argentinian le-a cerut jucătorilor să nu se mai gândească la întâlnirile precedente cu Real Madrid.

Este normal ca dintr-o tabără sau cealaltă să auziţi despre finala pierdută. La un moment dat se vorbea mereu despre cei 14 ani fără victorie, acum este şi situaţia ultimelor întâlniri. Să fiu sincer, trebuie să ne concentrăm doar la acest meci. Restul face parte din trecut”, a spus Diego Simeone.

Reeditarea semifinalei de acum 17 ani

Juventus şi Monaco reeditează semifinala UEFA Champions League de acum 17 ani în direct la Digi Sport 2. Torinezii s-au impus în 1998 cu un spectaculos 6-4 la general şi n-au pierdut niciodată pe teren propriu contra echipelor din Franţa.

Revelaţia sezonului din UEFA Champions League, AS Monaco, e gata să mai dea o lovitură în sferturile competiţiei contra lui Juventus, deşi italienii nu au pierdut niciodată pe teren propriu cu o echipă din Franţa.

„Cred că merităm să fim priviţi ca o echipă care merită să fie aici, nu ca nişte outsideri”, a spus Leonardo Jardim, antrenor AS Monaco.

„Pentru a merge în semifinale, avem nevoie de două meciuri mari deoarece calificarea nu se decide în 90 de minute, ci ca în dubla cu Dortmund”, a declarat Massimiliano Allegri, antrenor Juventus.

Juve n-a mai ajuns în careul de aşi al Ligii de 12 ani, iar Monaco de 11. Cele două nu s-au mai întâlnit din 1998, când torinezii au eliminat trupa din Monte Carlo în semifinalele competiţiei. Juventus - Monaco va fi în direct la Digi Sport 2 de la ora 21.45.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri