Primele reacţii ale Simonei Halep după meciul cu Lisicki: „Am fost îngrijorată, dar ştiam că nu trebuie să renunţ”

Data publicării:
simona halep foto facebook wta

 

 Foto: Facebook WTA

La capătul primului set, a doua favorită la câştigarea turneului de la Flushing Meadows a acuzat dureri la coapsa stângă şi a cerut intervenţia medicului, meciul fiind întrerupt câteva minute. Simona a recunoscut că nu a avut niciun gând să renunţe, scrie digisport.ro.

Am avut de muncit serios, a jucat incredibil, a fost un meci de mare luptă, am luptat pentru fiecare minge, dar e plăcut să fiu în sferturi. La un moment dat am fost puţin îngrijorată din cauza accidentării de la coapsă, dar ştiam că nu trebuia să renunţ.

M-a durut, dar am ştiut că trebuie să rămân concentrată. Mă simt destul de încrezătoare pentru a câştiga meciuri importante. Nu e uşor să joci pe această căldură, dar e bine că am câştigat”, a declarat Halep, la Eurosport.

Pentru Halep, urmează acum un meci şi mai greu. Va da piept cu fostul număr unu mondial, Victoria Azarenka. Cele două s-au întâlnit în două rânduri în circuitul de simplu, de fiecare dată câştig de cauză având fostul număr unu mondial: Victoria s-a impus de fiecare dată în două seturi scurte, 6-3, 6-1, în 2012, la Doha, şi 6-1, 6-1, în acelaşi an, la Linz.

De notat şi faptul că meciurile au avut loc înainte ca Simona să devină una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. Cele mai bune performanţe ale Victoriei la New York au fost finalele disputate consecutiv în 2012 şi 2013, ambele pierdute în faţa Serenei Williams.

În urma meciului cu Sabine Lisicki, Halep a hotărât să declare forfait la proba de dublu mixt, acolo unde urma să evolueze alături de Horia Tecău. Starea fizică nu i-a permis, iar perechea Martina Hingis/Leander Paes (Elveţia/India) merge în semifinale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri