Primul 11 al Stelei ar putea suferi schimbări majore: Tătăruşanu, Bourceanu şi Georgievski vor fi chemaţi la tratative abia după reunirea lotului

Data publicării:
meme-2

Primul 11 al Stelei ar putea suferi schimbări majore. Pe lângă Gardoş, care este dorit de Borussia Dortmund, alţi oameni de bază ar putea pleca din vara viitoare, liberi de contract. Oficialii din Ghencea au amânat negocierile cu Bourceanu, Tătăruşanu şi Georgievski pentru începutul lui 2014.

Oficialii Stelei au de rezolvat cât mai repede problema fotbaliştilor aflaţi la final de contract. Până acum, doar Tănase şi-a prelungit înţelegerea scadentă în vara viitoare. Tătăruşanu, Bourceanu şi Georgievski vor fi chemaţi la tratative după reunirea lotului.

Sunt discuţii cu toată lumea, de obicei aşa se întâmplă, aşa e în fotbal, azi eşti aici, mâine eşti în altă ţară sau pe alt continent”, a declarat în acest context Daniel Georgievski.

Meme Stoica a anunţat că în această iarnă Steaua nu va aduce mai mult de trei jucători. Managerul campioanei ar putea fi nevoit să-i caute un înlocuitor şi lui Florin Gardoş, în cazul în care fundaşul va ajunge la Borussia Dortmund. Alţi fotbalişti, care nu mai intră în planurile campioanei, vor părăsi echipa în iarnă. „Am spus foarte clar: pe data de 9 ianuarie, când va fi reunirea lotului, vom anunţa lotul care pleacă pe 12 în Spania. Până atunci, am avut discuţii individuale, dar nu pronunţăm nume, n-are niciun sens”, a declarat Meme Stoica.

Orice pierdere ar fi una grea pentru noi în acest moment, dar dacă pleacă cineva, pot să mă bucur pentru el”, a mai spus Daniel Georgievski.

Potrivit presei din Germania, Borussia Dortmund ar vrea să îi plătească Stelei trei milioane de euro în schimbul lui Gardoş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri