PROBLEME ÎN LIGA 1. Dragomir: „Șase patroni vor să se retragă”

Data publicării:
2711criza 20liga-35592

După dispariţia Craiovei şi Timişoarei, alte echipe de tradiţie pot spune adio fotbalului românesc în scurt timp. Universitatea Cluj este formaţia cea mai afectată de lipsa banilor. Jucătorii au primit bani de la suporteri după derby-ul cu CFR Cluj, însă probleme sunt departe de rezolvare. Cazul „şepcilor roşii” nu este însă singular.

„Toți patronii suferă. Nu dau nume, dar sunt șase patroni care vor să se retragă”, a mărturisit șeful Ligii, Dumitru Dragomir.

Printre finanţatorii care ar vrea să iasă din fotbal se numără şi Florian Walter. Omul cu banii de la Petrolul este acuzat de ilegalităţi la transferul mai multor jucători de la Universitatea Cluj la Ploieşti. „Normal că te gândești să ieși, când îți amenință familia și copiii. Aș da mâine dimineață jucătorii pe 11 milioane sau chiar pe 5 milioane, dar nu îi cumpără nimeni”, a spus Walter.

Şi Adrian Porumboiu este tentat să renunţe, deşi echipa sa a avut rezultate notabile în ultimii ani: „Gândul retragerii mă încolţeşte de multe ori. N-ai de unde să ştii dacă Liga1 este o competiţie corectă şi atunci te întrebi foarte serios asupra a ceea ce urmează să se întâmple”.

Şi la Braşov sunt probleme. Ioan Neculaie aşteaptă persoane care să îi ia locul în fruntea echipei.„Dacă găsesc un alt investitor, mă retrag. E greu, totuşi, ca în perioada aceasta de criză să apară cineva”, a declarat finanțatorul „stegarilor”.

Şi alţi patroni din Liga 1 şi-au manifestat intenţia de a-şi vinde acţiunile. George Copos are şanse mari să părăsească Rapidul, iar Nicolae Badea este tentat să nu mai investească la Dinamo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri