Probleme în paradisul giuleştean: Rapidul riscă retrogradarea. Jucătorii vor să boicoteze meciul cu Viitorul Constanţa

Data publicării:
1-7

Jucătorii Rapidului par hotărâţi să boicoteze meciul de sâmbătă cu Viitorul Constanţa, dacă salariile restante din luna februarie nu le vor fi acordate până atunci. Potrivit regulamentului însă, la două neprezentări, giuleştenii pot fi retrogradaţi în Liga a II-a.


Dănuţ Perjă confirmă prevederea regulamentului şi aminteşte că jucătorilor li s-a transmis că clubul nu are bani să îi plătească.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului, Ioan Taban, spune că nu poate să îi condamne pe jucători, chiar dacă nu agreează gestul. „Mi-aş dori să nu apeleze la acest gest, dar în acelaşi timp nu pot să nu recunosc că au o problemă delicată”, spune oficialul.

Soluţia salvatoare pentru Rapid ar putea veni de la omul de afaceri Gruia Stoica, cel care este aşteptat cât mai repede ca investitor în Giuleşti. „Nu ştiu exact dacă vrea”, spune Ioan Taban. „Dânsul a recunoscut că au fost discuţii” pe această temă, confirmă preşedintele. „Nu pot să spun ce îl împiedică, dacă are această pasiune, această dorinţă... Dacă vrea, poate, dar eu ştiu?”, se întreabă retoric oficialul.

Rapid se află în insolvenţă din luna decembrie a anului trecut.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri