Propunere inedită: Concordia Chiajna vrea să se salveze printr-o fuziune cu Rapid

Data publicării:
chiajna

Aflată în acest moment pe o poziţie retrogradabilă, echipa de fotbal Concordia Chiajna vrea să se salveze printr-o fuziune cu Rapid, club care nu a primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I.

Dacă suporterii preferă sau agrează ideea noastră să facem fuziunea, să se numească Rapid Concordia sau Rapid Chiajna”, a avansat primarul din Chiajna, Mircea Minea. „Oferim acest sprijin de a rămâne pe prima scenă ca brand şi toată logistica pe care o avem noi, pe care nu o are nimeni în ţară”, adaugă el.

Fost jucător şi antrenor la Rapid, Liţă Dumitru speră ca asocierea dintre cele două cluburi să se înfăptuiască, iar giuleştenii să vină să joace la Chiajna. „Ar fi un vis frumos al meu, deoarece am început fotbalul la Rapid şi l-am terminat la Concordia”, declară şeful CCJ Concordia Chiajna.

Rapidul este o echipă iubită, Concordia e o echipă nouă şi nu are suporteri (...) dar prin prezenţa suporterilor şi a istoriei Rapidului, Concordia poate să devină împreună cu Rapid o echipă cunoscută şi o echipă chiar europeană”, adaugă Liţă Dumitru.

Rapidiştii încă nu au dat un răspuns concret pentru propunerea celor de la Chiajna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri