Pugilistul Adonis Stevenson a ieşit din comă după trei săptămâni

Data actualizării: Data publicării:
Adonis Stevenson a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik
Adonis Stevenson a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik. Foto: Guliver/GettyImages

Pugilistul Adonis Stevenson, internat în stare critică după ce a fost făcut KO, în urmă cu trei săptămâni, de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, a ieşit din comă, a anunţat, sâmbătă, prietena canadianului.

Adonis-Stevenson-GettyImages-1067356266
Adonis Stevenson a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik. Foto: Guliver/GettyImages

„În pofida informaţiilor apărute în presă, vreau să clarific faptul că Adonis este treaz. El se reface în urma accidentării în compania privată a familiei şi a echipei medicale. Adonis este un campion mondial în ring şi arată acelaşi curaj, aceeaşi rezistenţă şi aceeaşi determinare în recuperarea sa. Adonis îşi petrece timpul cu familia şi ascultând muzică şi vă transmite tuturor dragostea sa şi aprecierea sa”, a declarat Simone “Sisi” God, într-un comunicat postat pe Twitter.

Joi, impresarul Yvon Michel a declarat presei canadiene că boxerul era încă în comă.

Boxerul canadian Adonis Stevenson, fost coleg cu Lucian Bute la clubul Gym, a fost internat în stare critică după ce a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, la 1 decembrie, în meciul de la Quebec City, contând pentru titlul WBC la categoria semigrea.

Stevenson, 41 de ani, a fost trimis la podea în repriza a treia, apoi încă o dată, în repriza a XI-a, când a fost înregistrat KO-ul. Canadianul era neînvins de 17 meciuri.

Stevenson câştigase titlul WBC în 2013, când l-a învins pe Chad Dawson şi la 1 decembrie îşi pusese în joc centura pentru a zecea oară.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri