Rafael Nadal a câştigat turneul de la Indian Wells

Data publicării:
18032013 20nadal-55442

Rafael Nadal a avut parte de o săptămână de vis în California, la capătul căreia şi-a adjudecat al 53-lea titlu ATP al carierei. În finala de la Indian Wells, Nadal l-a avut ca adversar pe Juan Martin del Potro.

Argentinianul a început mai bine meciul şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Nadal n-a renunţat însă la luptă şi a jucat apoi la cel mai înalt nivel. Ibericul şi-a adjudecat următoarele două acte, cu 6- 3, 6-4 şi a cucerit pentru a treia oară trofeul de la Indian Wells.

„Este incredibil, o victorie foarte emoţionantă, una dintre cele mai emoţionante din întreaga mea carieră. Sunt foarte, foarte fericit pentru tot”, a spus Rafael Nadal.

„A jucat foarte bine şi, la final, nu m-am putut mişca atât de repede pentru a-i face faţă”, a spus Martin del Potro.

Pentru Nadal a fost a 600-a victorie a carierei şi al 53-lea titlu ATP din carieră. Spaniolul şi-a revenit complet după cele 7 luni de absenţă. De când a revenit, a jucat patru finale, dintre care a câştigat trei.

Nadal îşi va lua însă o scurtă pauză: a anunţat că nu va participa la Mastersul de la Miami, care începe la finalul acestei săptămâni şi va fi transmis pe Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri