Raul Rusescu a fost prezentat oficial la FC Sevilla

Data publicării:
raul rusescu

Venirea în liga spaniolă şi la FC Sevilla reprezintă un pas important pentru cariera mea şi sunt foarte fericit să fiu aici. Cel mai important este să câştigăm multe trofee cu Sevilla, iar mie mi-ar plăcea să marchez multe goluri”, a declarat Rusescu, care a mai spus că a discutat deja cu antrenorul Unai Emery.

El a fost prezentat la o fabrică de bere şi a promis că la următoarea conferinţă de presă va vorbi mult mai bine limba spaniolă.

La prezentarea lui Rusescu au participat preşedintele FC Sevilla, José María del Nido, directorul sportiv Monchi şi consului României la Sevilla.

Golgheterul Ligii I, Raul Rusescu, a fost transferat de la Steaua la echipa FC Sevilla (locul 9 în Primera Division în sezonul recent încheiat). Lui Rusescu i s-a fixat o clauză de reziliere a contractului în valoare de 40 de milioane de euro.

Rusescu, care va împlini 25 de ani la 9 iulie, a mai evoluat în cariera sa la echipele CSM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni şi Unirea Urziceni. El este la Steaua din vara anului 2011. În ultima ediţia a Ligii I, Rusescu a marcat 21 de goluri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri