Sari la conținut
News Alert

Real Madrid - Barcelona este în direct pe Digi Sport 1, astăzi, de la 22:00. Catalanii, obligați să câștige

Speranțele catalanilor într-un rezultat favorabil, care să-i apropie la un punct de rivali, în clasament, sunt legate de Lionel Messi, omul care atunci când a fost la cel mai înalt nivel pe terenul Realului, a dat mari bătăi de cap adversarilor.

URMĂRIȚI AICI LIVETEXT PARTIDA!

În 26 de meciuri directe disputate, argentinianul a înscris de 18 ori, jumătate dintre acestea fiind reușite chiar pe Santiago Bernabeu. Este unul dintre terenurile pe care Messi s-a descurcat cel mai bine de-a lungul carierei.

În meciurile de campionat Messi a înscris de cinci ori la Madrid și doar odată când el a marcat Barcelona a fost învinsă. S-a întâmplat chiar anul trecut, când Real s-a impus cu 2-1.

În plus, el are o statistică impresionantă și în fața portarului madrilenilor, Diego Lopez, împotriva căruia a marcat de șapte ori atunci când cei doi au fost față în față.

Real Madrid - Barcelona, joacă duminică, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp real pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Cum arată clasamentul din Spania înainte de El Clasico

Ancelotti n-a mai învins Barcelona de un deceniu: „Cred că a sosit momentul”

Real Madrid are ocazia să se disțanteze la șapte puncte de marea rivală, Barcelona, dacă va câștiga El Clasico din această seară. Spre deosebire de predecesorul său, Jose Mourinho, pentru care meciul începea de la conferința de presă, Carlo Ancelotti a preferat să vorbească despre onoarea de a fi pe bancă la meciul meciurilor.

„Pentru un antrenor, pregătirea unui asemenea meci este una care implică motivaţie, emoţie, dar şi multă presiune. Dar astfel de lucruri dau savoare vieţii de antrenor. Cred că mulţi tehnicieni îşi doresc să fie în locul meu acum”, a spus tehnicianul italian al madrilenilor.

Acesta are toată echipa la dispoziție, aici incluzându-l și pe Benzema, care era incert. Iar pe „Santiago Bernabeu”, galacticii sunt într-o formă senzațională: anul acesta au șase victorii pe teren propriu și 19 goluri marcate.

Real este neînvinsă în campionat de 30 de partide, însă antrenorul italian are o revanșă de luat după eșecul din tur de pe Camp Nou, mai ales că nu a mai învins formația blaugrana de pe vremea când era la AC Milan.

„Uitasem că ultimul meu succes în fața Barcelonei datează din 2004. De aceea, cred că a sosit din nou momentul pentru o victorie. Din fericire, aici la Real sunt fotbaliști care au mai învins Barcelona, o echipă redutabilă, iar ei mă vor ajuta să câștig din nou după 10 ani”, a mai zis Ancelotti.