Real Madrid - Borussia Dortmund: 2-0. Germanii merg în finala Champions League

Data publicării:
real borussia

Karim Benzema a marcat în minutul 83, iar după cinci minute Ramos a mărit avantajul în faţa germanilor de la Borussia Dortmund. Nu a fost însă suficient pentru ca Real Madrid să ajungă în cea de-a treisprezecea finală din cea mai importantă competiție europeană.

Real Madrid a încercat să ajungă în cea de-a treisprezecea finală din cea mai importantă competiție europeană, însă misiunea elevilor lui Jose Mourinho părea de la bun început imposibilă, după ce au pierdut returul contra germanilor de la Borussia.

Au marcat Karim Benzema - în minutul 83 - şi Sergio Ramos, în minutul 88.

Madrilenii cedaseră cu 1-4 turul de pe Signal Iduna Park împotriva Borussiei Dortmund şi ar fi trebuit să învingă la minim trei goluri pentru a spera la calificare.

Formația din capitala Spaniei a mai întors o dată o calificare ce părea compromisă, în 1985, chiar împotriva unei trupe germane. Real o elimina pe  Moenchengladbach din semifinalele Cupei UEFA, deși ce pierduse cu 1-5 în partida-tur. 

Echipe

Real Madrid: Diego Lopez - Essien, Varane, Ramos, Fabio Coentrao - Modric, Xabi Alonso - Di Maria, Özil, Ronaldo - Higuain. Antrenor: Jose Mourinho.

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Blaszczykowski, Gotze, Reus - Lewandowski. Antrenor: Jurgen Klopp

Meciul Real Madrid-Borussia Dortmund a fost transmis în direct pe Digi Sport 1.

Vezi pe DigiSport.ro cele mai importante momente ale meciului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri