Reghecampf, după meciul Steaua – Vardar 3-0: Această victorie i-o dedicăm patronului echipei

Data publicării:
51e5a28c95f9cf410f000001

Această victorie i-o dedicăm patronului echipei, mamei și fetelor lui. Știm prin ce momente trece și noi suntem alături de el", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Despre meciul cu Vardar, tehnicianul a declarat: "Cred că este rezolvată calificarea mai departe. Sunt bucuros că ne-am creat multe ocazii, dar din păcate nu am marcat decât trei goluri. Avem prima opţiune, dar mai este un meci de jucat. Ne vom gândi să facem anumite schimbări, dar am jucat doar două meciuri oficiale şi nu cred că se pune problema ca jucătorii să fie obosiţi. Eu sunt mulţumit de Piovaccari şi suporterii la fel. El are nevoie de timp, de antrenamente, pentru că se pregăteşte de doar două săptămâni cu noi. Mi-aş dori să ajungă la forma cea mai bună. Nu cred că mai avem timp de experimente. Nu va pleca nimeni şi nu va mai veni nimeni".

Reghecampf a precizat că Steaua va juca majoritatea meciurilor de la începutul sezonului din Liga I de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea. "Am decis să jucăm majoritatea meciurilor de la începutul campionatului de acasă în Ghencea, pentru că acolo avem un gazon foarte bun, iar cel de pe Arena Naţională trebuie să fie protejat, să-i lăsăm pe oameni să se ocupe de el, pentru că sunt mai multe echipe care vor juca aici. Mi-aş dori ca suporterii să vină şi acolo, pentru că aceea este adevărata lor casă", a menţionat tehnicianul stelist.

Fundaşul Iasmin Latovlevici a spus la rândul său: "Am reușit să marcăm repede două goluri, am vrut să dăm cât mai multe, pentru ca în retur să avem mai mult un joc de posesie. Nu și-a dozat nimeni efortul, am avut destule ocazii și după 3-0. Piovaccari are nevoie și el de timp, așa este normal în fotbal, a venit din vacanță, probabil nu este la 100% din potențial. Noi vrem să facem față pe fiecare front, să fim cei mai buni. Este meritul tuturor pentru că s-a ajuns la victoria cu numărul 100, avem acum record după record. Sperăm să luăm cele trei puncte și în prima etapă de campionat, înaintea returului cu Vardar".

Macedonenii nu depun armele

Antrenorul echipei Vardar Skopje, Blagoja Milevski, a remarcat jocul buhn al Stelei, pe care o consideră favorită la calificare, însă a avertizat că formaţia sa nu s-a predat încă.

"Am ştiut de ce forţe dispunem şi că Steaua e o echipă cu jucători foarte buni. Ştiam că Steaua are un joc foarte rapid, dar din păcate nu am reuşit să-l blocăm. Steaua a fost echipa mai bună, ne rămâne să rezolvăm până la returul de la Skopje problemele pe care le-am avut şi să arătăm ca o echipă puternică. Steaua e mult mai aproape de calificare şi funcţionează ca o echipă omogenă. Steaua rămâne favorită, dar noi încă nu ridicăm steagul alb. Suntem fericiţi că o echipă ca Vardar a atras un număr atât de mare de spectatori", a declarat Milevski.

Citiţi şi: LIGA CAMPIONILOR. Steaua - Vardar Skopje 3-0. Victoria cu numărul 100 în cupele europene 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri