Remanieri la CSM Oradea

Data publicării:
sport 20handbal-42661

Nemulţumită de locul patru ocupat la jumătatea campionatului, banca tehnică orădeană a decis să renunţe în această pauză competiţională la trei dintre jucători: un portar, un inter şi un coordonator.

„Au avut loc nişte remanieri în lot, au plecat trei jucători, mă refer la Bistrian Marius, portarul nostru, Mincan Ionuţ şi cu Ţone Adrian", a precizat Sebastian Tudor, antrenorul formaţiei CSM Oradea.

Cei trei ar putea fi înlocuiţi, însă deocamdată nu se ştie dacă vor fi promovaţi la prima echipă o serie de juniori sau vor fi transferaţi alţi handbalişti. Chiar şi aşa, obiectivul echipei rămâne acelaşi: o clasare pe podiumul seriei.

„Vor mai fi nişte schimbări în lot, pe returul de campionat. Să sperăm că având în vedere că returul este de partea noastră, să încercăm să menţinem acest nucleu de jucători pentru a putea face faţă obiectivului", a mai precizat Tudor.

Pentru CSM Oradea vacanţa de iarnă se află pe ultima sută de metri. Tehnicianul Sebastian Tudor a programat reunirea echipei pentru prima zi de luni din noul an, adică pe 7 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri