Renta viageră a lui Mircea Sandu a fost redusă de la 75.000 la 50.000 de euro pe an

Data publicării:
227219 227219 mircea sandu conferinta

Sunt onorat că Adunarea Generală, la propunerea Comitetului Executiv, mi-a atribuit această onorantă poziţie. Am discutat cu preşedintele, i-am înţeles dorinţa. Am redus la 50.000, de la 75.000. Nu voi avea nevoie de maşină, va rămâne la dispoziţia Federaţiei, pentru că eu îmi voi lua alta. Nu voi avea secretară. Voi avea însă solicitarea ca Dumitru Mihalache, care va fi în continuare angajat al Federaţiei, să fie în continuare şi project manager pentru Euro 2020 şi consilier pe aceste probleme şi să-i acord din posibilităţile exprimate ieri, un salariu în plus. Am discutat, am înţeles reacţia, am reacţionat şi eu imediat şi ăsta e finalul”, a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că restul facilităţilor aprobate în Adunarea Generală vor rămâne în vigoare. „Restul rămân. Nu o să mă îmbolnăvesc, sunt sănătos tun acum. Spre exemplu, Vali Ioniţă a avut o problemă de transplant de ficat, dar Federaţia i-a susţinut această problemă. Recomandarea mea este să aibă grijă (n.r. - FRF) de oamenii care sunt în astfel de momente”, a explicat fostul șef al FRF.

Noul șef al Federației, Răzvan Burleanu, a precizat că FRF îi va ajuta pe angajaţii şi persoanele din fotbal care vor avea probleme de sănătate. „Ceea ce contează cel mai mult e că fotbalul românesc trebuie să transmită încredere jucătorilor, antrenorilor, arbitrilor, dar şi iubitorilor de fotbal, astfel încât când cineva se va afla într-o dificultate, FRF va fi acolo pentru a interveni cât mai rapid. Toţi cei care aparţin fenomenului fotbalistic se vor bucura de toată susţinerea şi încrederea FRF”, a completat Burleanu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri