REZUMAT VIDEO. Mutu ajunge în play-off

Data publicării:
mutu

George Ţucudean a marcat golul victoriei în minutul 14. A fost prima reușită a fostului dinamovist în tricoul ardelenilor. Botoșani a fost aproape să egaleze pe final. Stăncioiu s-a descurcat, însă, impecabil la şutul lui Vaşvari.

„Antrenorul” Adrian Mutu l-a lăsat pe bancă pe atacantul Adrian Mutu la meciul cu FC Botoșani, decisiv pentru calificarea în play-off. ”Briliantul” a explicat la finalul partidei câștigate cu 1-0 de ardeleni, de ce a preferat să rămână pe bancă la acest meci.

„Am rămas pe bancă pentru că, făcând unele antrenamente, m-am antrenat parțial, n-am putut nici să mențin concentrarea de care aveam nevoie. Împreună cu staff-ul am decis că așa e mai bine. În seara asta era important ca echipa să intre în play-off, ca Mutu să joace în play-off, nu în play-out. Ceea ce s-a întâmplat. Suntem bucuroși cu toții. Acesta era scopul nostru, l-am atins și toată lumea e fericită”, a declarat Adrian Mutu.

Au fost emoții mari. Ca ajutor de antrenor pentru această echipă, am avut emoții și mai mari. Dar când se termină totul cu bine e și mai frumos”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Atacantul de 37 de ani studiază, în prezent, pentru a deveni antrenor, dar spune că nu va practica această meserie decât dacă va demonstra că e capabil, scrie digisport.ro.

Ca și ardelean sunt mândru că au intrat în playoff ... am sperat pentru punctul nostru, nu pentru altceva”, a declarat cu fair-play antrenorul Cristi Pustai.

ASA Târgu Mureş a încheiat sezonul regulat pe locul 6 și va începe playofful cu 19 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri