REZUMAT VIDEO. Steaua - Astra Giurgiu, 2-0

Data publicării:
steaua astra giurgiu captura

Momcilovic putea majora diferenţa tot în urma unui corner, dar şutul său a fost reţinut de Gavrilaş. Prima mare ocazie a Astrei a venit chiar înainte de pauză, când Alibec şi-a făcut frumos mingea, dar a tras slab.

În partea a doua, Chipciu a fost aproape de 2 la 0: Gavrilaş a avut însă un reflex extraordinar. Portarul liderului nu s-a putut opune şi la şutul lui Nicuşor Stanciu, ajuns la zece reuşite în acest sezon.

Până la final, tot Steaua a fost echipa mai periculoasă. Hamroun a prins şi el un şut bun, iar Geraldo a fost aproape de un autogol. Astra putea reintra în meci în ultimele minute: Boldrin a tras bine din lovitură liberă, dar Niţă a fost la post. S-a terminat 2-0 pentru Steaua, care s-a apropiat la 3 puncte de Astra, în clasament.

Deocamdată nu am realizat nimic, am câștigat doar un meci foarte important, cu echipa de pe locul 1”, a spus Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua.

Consider că rezultatul este total meritat și că nu meritam astăzi să luăm niciun punct”, a spus Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu.

În etapa viitoare a playoff-ului, roş-albaştrii joacă în deplasare cu Viitorul, în timp ce Astra primeşte vizita lui ASA.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri