REZUMAT VIDEO. Steaua rămâne în afara podiumului

Data publicării:
steaua - reghe - digisport

Steaua a ajuns la al doilea meci fără victorie, după remiza cu CSMS Iaşi.

Marica a ratat prima ocazie. Mingea s-a lovit de atacantul campioanei şi a părăsit terenul după ce a lovit bara. Cei care au marcat au fost oamenii lui Nicolo Napoli. Golubovic a trimis în poartă din centrarea perfectă a lui Andrei Cristea şi la acest scor moldovenii erau calificaţi în playoff.

Repriza a doua a început bine pentru Steaua. Marica şi Stanciu au colaborat perfect la golul decarului roş-albaştrilor. Andrei Cristea a ratat apoi cea mai mare ocazie a meciului. Fostul atacant al Stelei a tras pe lângă poartă, singur cu Niţă. Ieşenii au mai avut o ocazie pe final, dar Golubovic a trimis pe lângă poartă.

S-a terminat 1 la 1, rezultat care îi trimite pe ieşeni în play-out.

Roș-albaștrii au înregistrat al doilea rezultat negativ din 2016. După eșecul surprinzător din fața celor de la Voluntari, campioana s-a împiedicat acum și pe propriul teren de la Pitești în fața moldovenilor lui Nicolo Napoli.

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a oferit, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, primele reacții după acest egal, care nu ajută deloc echipa.

„Normal că sunt dezamăgit. Am pierdut două puncte importante de care aveam nevoie. Va urma o perioadă foarte grea. Acum, să vedem pe ce loc vom intra în play-off. Ne-am creat multe situații, ne-am complicat în multe momente, dar nu avem mult timp, pentru că în patru zile vine următorul meci. Ne precipităm foarte mult la finalizare, plus că primim goluri foarte ușor. Noi nu suntem la nivelul pe care ni-l dorim. Sunt foarte mulți jucători care vin din spate, trebuie să fie o concentrare mult mai mare, pentru că sunt sigur că la final noi vom fi pe locul 1”, a spus antrenorul FC Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri