Rivali, dar prieteni. Steven Thicot despre Claudiu Keşeru: „E un tip de treabă”

Data publicării:
steven

Transferul lui Claudiu Keşeru la Steaua a produs bucurie chiar şi în tabăra rivalilor de la Dinamo. Steven Thicot a fost coechipier cu românul la echipa de tineret a francezilor de la Nantes şi îşi aminteşte de acele momente.

Keşeru este prietenul meu, vorbim destul de des. Când a venit în Franţa era la echipa mea. Nu ştia franceza, dar stăteam împreună. (...) Eram amândoi parte din aceeaşi echipă şi am încercat să-l ajut, iar acum vorbeşte franceza la fel de bine ca mine. Ştiu că este un jucător cu un stâng foarte bun şi e un tip de treabă”, spune Steven Thicot.

Francezul în vârstă de 26 de ani promite să uite însă de prietenie în confruntările directe din marele derby. „Pe teren nu am prieteni - chiar şi când joc împotriva tatălui meu, nu îl las să câştige”, spune Thicot, care a evoluat pentru Dinamo în 13 meciuri din Liga 1 şi a înscris de două ori.

Sâmbătă, Claudiu Keşeru s-a întâlnit pentru prima dată cu suporterii Stelei. Noul atacant al campioanei s-a pozat cu fanii şi a dat autografe la un eveniment organizat într-un centru comercial din Capitală.

Steliştii le-au transmis fanilor că vor avea din nou motive de sărbătoare la vară. Alexandru Chipciu crede că Steaua nu va putea fi depăşită nici de Petrolul, nici de Astra la finalul sezonului. „De pierdut nu am pierdut nici un meci în campionat. E clar că suntem cei mai buni din România, dar sunt echipe bune acum, care au crescut foarte mult”, spune jucătorul.

Steaua a renunţat la amicalul cu Malaga din cantonamentul din Spania. În locul andaluzilor, roş-albaştrii vor da piept cu divizionara secundă din Germania, Union Berlin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri