ROMÂNIA-BULGARIA, primul amical al naţionalei din acest an, este acum ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la DIGI SPORT 1. Scorul este 0-0

Data publicării:
Nationala de fotbal 04.02

Claudiu Keşeru, bucurându-se după un gol înscris, alături de colegii de naţională. FOTO: MEDIAFAX FOTO

În avanpremiera meciului şi după terminarea partidei, la Digi Sport Special”, Vali Moraru şi invitaţii au dezbătut forma jucătorilor echipei naţionale şi strategia de joc a lui Anghel Iordănescu. În cantonamentul din Antalya opt steliști au fost chemaţi la echipa naţională, iar Astra, Craiova și Dinamo dau, fiecare, câte trei jucători.

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat deja lotul de 25 de jucători convocați pentru cantonamentul din Antalya. Bulgaria va miza pe nouă stranieri la meciul amical cu selecţionata divizionară a României. Totodată, în lotul bulgarilor se află şase jucători care evoluează la campioana Ludogoreţ Razgrad, echipă care a eliminat Steaua în play-off-ul actualei ediţii a UEFA Champions League. Partida cu Bulgaria va fi cel mai important test pentru selecţionata naţională în cantonamentul din Turcia.

Echipa naţională de fotbal are programate trei jocuri de pregătire, amicale: cu Bulgaria, pe 7 februarie, cu Sioni Bolnisi, pe 10 februarie și cu naţionala Moldovei, pe 14 februarie.

Amicalul România-Bulgaria este în direct şi în exclusivitate, azi, de la 19.00, la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri