Ronaldo e rege pe Camp Nou. Real a învins Barca cu 3-1 şi s-a calificat în finala Cupei Spaniei

Data publicării:
2702 20real 20barca-51771

Real Madrid a venit pe Camp Nou conştientă că o calificare în finala Cupei Regelui este singura şansă de a mai salva un sezon intern compromis. Echipa lui Jose Mourinho a început perfect, Gerard Pique l-a faultat în careu pe Cristiano Ronaldo, iar arbitrul Alberto Undiano Mallenco a dictat lovitură de pedeapsă. A transformat impecabil superstarul portughez al madrilenilor şi "bezelele" au trecut în avantaj (minutul 13).

Catalanii au căutat să obţină şi ei o lovitură de pedeapsă, atunci când Pedro a căzut la un duel cu Xabi Alonso, dar Undiano Mallenco a lăsat jocul să continue. Cea mai mare şansă a gazdelor în prima repriză a fost irosită de Leo Messi, când şutul său din lovitură liberă a trecut milimetric pe lângă poartă.

Barca a început tare partea secundă şi a fost aproape de egalare, dar cei care au înscris au fost tot oaspeţii, prin acelaşi Cristiano Ronaldo, la o minge respinsă de portarul Pinto (minutul 57).

Peste doar un minut, scorul a căpătat proporţii neverosimile. Omul care a salvat Realul în partida de pe Santiago Bernabeu, Raphael Varane, s-a înălţat maiestuos şi, cu capul, a dus scorul la 3-0.

Barcelona a a marcat golul de onoare pe finalul partidei. Iniesta l-a lansat perfect la Jordi Alba, iar fundaşul stânga al gazdelor l-a învins pe Diego Lopez (minutul 89) S-a terminat 3-1 pentru oaspeţi, care se califică în finala Cupei Regelui.

Cealaltă semifinală, dintre FC Sevilla şi Atletico Madrid, se va disputa joi. În tur, Atletico Madrid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri