Roş-albaştrii se pregătesc intens

Data publicării:
sport 20fcbh 20pregatiri-46371

Până la jocurile amicale programate în Turcia, roş-albaştrii trag tare la antrenamente. Marian Pană este mulţumit de felul în care jucătorii săi au reacţionat până acum, şi speră ca în maximum o săptămână să definitiveze lotul pe care-l va deplasa în cantonament.

„Pentru etapa pe care o parcurgem eu spun că suntem în grafic, ne antrenăm normal, am completat lotul şi prin venirea lui Florin Lazăr. Mai aşteptăm pentru zilele care urmează, sperăm să fie cât mai repede, încă doi, trei băieţi", a precizat tehnicianul orădean, Marian Pană.

Din lotul pregătit de Pană au fost excluși cei trei jucători străini aflaţi în probe. După aproximativ două săptămâni petrecute la Oradea, Mendes, Mendy şi Cibocchi nu au reuşit să-l impresioneze pe antrenorul bihorenilor.

„Am considerat că ei nu au valoarea care să ne ajute. Încerc să aduc jucători doar care să vină cu plus peste ce avem noi şi am considerat că e bine să renunţăm la ei ca să nu-i încurcăm, să-i ţinem pe aici şi să ne încurcăm şi pe noi cu ei", a mai spus antrenorul.

FC Bihor va pleca spre Antalya pe 7 februarie unde va rămâne cantonată până pe 20 februarie perioadă în care roş-albaştrii vor susţine cinci jocuri de verificare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri