S-au pus în vânzare ultimele 10.000 de bilete la meciul dintre Steaua și Legia Varșovia

Data publicării:
arena nationala-1

Este vorba despre bilete doar la peluze. Prețurile sunt 20 de lei pentru inelul al treilea și 30 de lei pentru inelul al doilea.

Organizatorul meciului a pus la dispoziţia suporterilor polonezi un număr de 2.000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne aşteptăm ca la această partidă să asiste aproximativ 2.000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucureşti cu microbuze, autoturisme personale şi cu un avion”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a precizat faptul că vor fi luate măsuri speciale pentru a preîntâmpina eventuale incidente, o parte dintre suporterii echipei poloneze fiind cunoscută pentru acte de huliganism. 

Fanii Legiei Varşovia au postat deja pe internet imagini în care îşi arată intenţiile din tribune, un film al ultraşilor care scoate în evidenţă violenţa nucleului galeriei poloneze.

Ultima prezenţă a fanilor echipei Legia Varşovia la Bucureşti a fost în octombrie 2011, la meciul cu Rapid din Liga Europa, disputat tot pe Arena Naţională, când s-au produs incidente între suporterii polonezi şi forţele de ordine.

Partida tur din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor, dintre Steaua şi Legia Varşovia, se va disputa miercuri, pe Arena Naţională.

Meciul va începe la 21.45, va fi difuzat în direct și în exclusivitate în rețeaua RCS&RDS de Digi Sport 1 și va fi comentat de George Dobre și Dan Ștefănescu.

„De-a lungul întregii zile, vom avea transmisii în direct de la Arena Națională, în cadrul Stirilor Digi Sport, dar și în cadrul emisiunilor Fotbal Club si Fanatik Show. Emisiunea care încadrează meciul este Eurofotbal, moderată Vali Moraru”, spune George Dobre, redactor șef Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri