Scandal în lotul României pentru JO de la Rio. Drăgulescu se simte jignit de Halep și reacționează

Data publicării:
dragulescu 1

Foto: Gulliver/GettyImages

„Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată. O felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”, a fost declaraţia celei de-a cincea jucătoare de tenis a lumii care l-a deranjat pe Drăgulescu.

„Cătălina Ponor este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei. Am tot respectul pentru Simona, dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România. Îți sugerez, Simona, să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și, cu siguranță, vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la Olimpiadă, Mondiale şi Europene. Așadar, Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții! Scuze dacă am jignit pe cineva, dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!”, a scris Marian Drăgulescu pe contul său de pe o reţea de socializare.

Cătălina Ponor va participa în Brazilia la a treia ediţie a Jocurilor Olimpice din carieră. Gimnasta din Constanţa a câştigat deja trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz la competiţia supremă a sportului mondial. Sportiva în vârstă de 28 de ani mai are trei medalii de argint şi două de bronz la Mondiale, plus şapte medalii de aur, două de argint şi trei de bronz la Europene.

Cristina Neagu a fost desemnată de două ori, în 2010 şi 2015, cea mai valoroasă handbalistă din lume, iar Simona Halep a jucat în 2014 o finală de Grand Slam, la Roland Garros, şi s-a aflat o perioadă pe locul 2 în clasamentul WTA.

De cealaltă parte, Cristina Neagu, de asemenea favorită să poarte drapelul României la Rio, a fost fair-play. Ea a felicitat-o pe Ponor pentru rolul pe care l-a primit de la COSR: „Cătălina este o mare campioană şi sunt sigură că se bucură enorm că poate să duca drapelul României la Rio. Eu cred că sunt mulţi campioni în România care participă la Olimpiadă şi care şi-ar fi dorit să facă lucrul acesta. Eu sunt unul dintre oamenii care şi-a dorit să facă lucrul acesta, n-am ascuns-o atunci când m-aţi întrebat. Însă eu nu vreau să intru într-o polemică din punctul ăsta de vedere. Din punctul meu de vedere, e super OK. Dacă COSR-ul a decis aşa, eu merg la Rio să joc handbal, să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipa României”, a declarat Cristina Neagu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri