Scandal la Craiova. Autocarul Universității a fost asaltat de fani. Apelul disperat către jucătorii lui Mititelu a fost ignorat

Data publicării:
222209 222209 craiova gogoasa fani stewarzi

Jucătorii echipei alb-albastre au refuzat să rămână în cantonamentul de la Severin și s-au întors, cu autocarul, la Craiova. În cursul zilei de marți, autocarul a fost așteptat în oraș de nucleul dur al galeriei oltene, care a cerut imediat socoteală juveților”, a anunțat în exclusivitate digisport.ro.

În principal, au fost luați în colimator jucătorii Craiovei, rămași fără antrenor în ultimele zile. Imediat ce au coborât din mașină, ei au fost înconjurați de mulțimea nervoasă, care a numărat în jur de 100 de susținători ai echipei.

Fanii le-au cerut fotbaliștilor revoltați să continue să joace pentru Universitatea, pentru istoria și culorile clubului de legendă al Olteniei. Jucătorii au invocat, însă, lipsa condițiilor de pregătire, fără să se plângă de faptul că sunt neplătiți de mai multe luni.

Fanii îl așteaptă pe Mititelu lângă locuința acestuia

Suporterii și jucătorii au mers apoi la biroul lui Adrian Mititelu, unde au fost întâmpinați de mai mulți bodyguarzi. Mașina lui Mititelu nu se afla în parcare, astfel că gruparea fanilor a decis să plece din acea zonă.

Aproximativ 50 de fani s-au strâns apoi la un bar situat foarte aproape de locuința lui Adrian Mititelu. Forțele de ordine și-au făcut imediat apariția în zona de conflict, unde circulația a fost oprită pentru o scurtă perioadă de timp.

După 14 meciuri disputate în acest sezon din Liga 2, FC Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte, la 6 lungimi în spatele liderului CS Universitatea Craiova. În prima etapă din 2014, echipa lui Mititelu ar trebui să joace, sâmbătă, pe terenul celor de la Olt Slatina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri