Schimbări la Steaua: Cristea, Nikolici şi Costea nu merg în Spania, Doru Bratu pleacă la Pandurii. Sânmărtean ar putea fi surpriza din lotul înnoit al roş-albaştrilor

Data publicării:
steaua-12

Laurenţiu Reghecampf s-a decis în mare măsură asupra jucătorilor pe care va conta în partea a doua a sezonului. Antrenorul campioanei va miza şi pe tineri. În schimb, Adrian Cristea, Nikolici şi Mihai Costea vor părăsi echipa în următoarea perioadă.


Doru Bratu este primul fotbalist care s-a despărţit oficial de Steaua. Fundaşul adus de Reghecampf de la Chiajna va juca la Pandurii. Şi Mihai Răduţ este dorit de echipa lui Cristi Pustai, dar Reghe vrea să-i mai dea o şansă şi-l va lua în primul cantonament al iernii.

Adrian Cristea, Nikolici şi Mihai Costea au fost anunţaţi că nu vor face deplasarea în Spania. Lucian Sânmărtean ar putea fi marea surpriză din lotul roş-albaştrilor. „Urmează să vedem în perioada care a mai rămas până vom merge în cantonament ce vom reuşi. Într-adevăr, Sânmărtean este unul dintre jucătorii pe care noi ni-i dorim”, a admis Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Reghecampf va întineri aşadar echipa, Cojocaru, Aldea, Târnovan şi Grădinaru fiind pariurile antrenorului. El ştie că în acest sezon nu va mai avea o misiune la fel de uşoară în obţinerea titlului: „Va fi un retur foarte greu pentru toate echipele, eu am spus că sunt patru-cinci echipe care vor încerca să câştige primul loc. (...) Toate echipele care sunt în faţă, Astra, Petrolul, văd că se întăresc, plus CFR care au schimbat antrenorul, Dinamo la fel... deci cu siguranţă va fi un retur foarte frumos, să spunem aşa, pentru cei care iubesc fotbalul”, a concluzionat Reghecampf.

Steliştii pleacă duminică în cantonamentul de la Marbella. Toate meciurile de pregătire ale roş-albaştrilor vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri