Selecţionerul Niko Kovaci şi oficiali ai federaţiei croate, agresaţi într-o parcare

Data publicării:
1280px-Niko Kovac8

  

Mai multe persoane, îmbrăcate în tricourile echipei Hajduk Split, s-au apropiat de Kovaci şi însoţitorii săi şi i-au agresat verbal şi îmbrâncit pe aceştia din urmă.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar autovehiculul cu care călătoreau oficialii Federaţiei Croate de Fotbal (HNS), printre care se număra şi preşedintele executiv Damir Vrbanovici, a fost uşor avariat. Poliţia croată a reţinut 12 fani ai echipei Hajduk Split în legătură cu acest incident, scrie Mediafax.

„Suntem conştienţi că aceşti huligani nu reprezintă clubul Hajduk, grupul de fani Torcida sau oraşul Split. Nu vom permite ca acest incident să afecteze organizarea meciului Croaţia - Italia în oraşul Split”, se arată într-un comunicat al HNS.

Preşedintele HNS, Davor Suker, a anunţat, joi, că meciurile de pe teren propriu cu Italia şi Bulgaria, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016, vor avea loc la Split. Partida Croaţia - Italia, din 12 iunie, se va disputa cu porţile închise, după ce UEFA a sancţionat forul croat pentru comportamentul rasist al fanilor de la întâlnirea cu Norvegia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri