Semifinalele şi finala Cupei Mondiale la Rugby se văd, în exclusivitate, la Digi Sport

Data publicării:
Rugby Australia 22.10

Fază de joc de la Cupa Mondială de Rugby, meciul Australia-Ţara Galilor. FOTO: Guliver/Getty Images

Prima semifinală, cea dintre Noua Zeelandă - Africa de Sud este LIVE sâmbătă, de la ora 18:00, pe Digi Sport 2 HD. Meciul este unul extrem de disputat, între două deţinătoare ale trofeului mondial, Noua Zeelandă şi Africa de Sud.

Duminică, de la 18:00, pe Digi Sport 1 HD, echipa care a furnizat surpriza acestei ediţii, Argentina, se află cu un pas în finala Cupei Mondiale la Rugby. În sferturile de finală argentinienii au eliminat Irlanda, 43-20 (20-10), după o luptă fantastică. Acum, tot ce trebuie să facă naţionala Argentinei este să treacă, în semifinala de la Londra, de Australia, dublă campioană mondială.

Semifinalele Cupei Mondiale la Rugby, transmise în exclusivitate în România de pe canalele Digi Sport, vor fi comentate şi analizate în emisiunea Rugby Mondial”, de la Digi Sport, moderată de Radu Constantin.

Până acum, trei mari forţe ale Emisferei de Sud au dominat întrecerea: Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud au câştigat de câte două ori trofeul Webb Ellis, care răsplăteşte campioana mondială.

Finala Cupei Mondiale la Rugby se joacă pe 31 octombrie, şi este în direct la Digi Sport. Toate fazele importante ale competiţiei şi informaţii utile despre echipele aliniate la start sunt disponibile pe digisport.ro .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri