Serena Williams, învinsă în 50 de minute de Eugenie Bouchard 

Data publicării:
SERENA WILLIAMS 5454997-AFP Mediafax Foto-BULENT KILIC

 

Bouchard a obţinut astfel prima ei victorie din carieră împotriva Serenei Williams. Sportiva din SUA a pierdut ultima dată în luna octombrie, în faţa Simonei Halep, scor 0-6, 2-6, într-o partidă din faza grupelor Turneului Campioanelor de la Singapore.

"Nu ştiu ce este în neregulă cu mine, sunt atât de obosită. Este ciudat. Nu-mi pot face corpul să se mişte. Mă simt ca şi cum nu aş avea energie. Este un pic frustrant pentru că ştiu că pot juca de două mii de ori mai bine. Am încercat să mă odihnesc un pic, am lucrat puţin la sală, dar mă simt epuizată. Şi nu ştiu de ce. Nu ştiu cum să descriu. Abia mi-am făcut picioarele să se mişte. Sper să fac mai bine în meciul următor", a declarat după meci americanca în vârstă de 33 de ani, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Williams s-a plâns de oboseală şi în meciul precedent, disputat, în urmă cu o zi, cu italianca Flavia Penetta. Condusă cu scorul de 5-0 în primul set, jucătoarea numărul 1 mondial l-a întrebat pe arbitrul de scaun dacă i se poate aduce o cafea pe teren.

În cele din urmă, Williams s-a impus cu scorul de 0-6, 6-3, 6-0.

Liderul WTA va evolua, joi, împotriva jucătoarei Lucie Safarova, locul 15 WTA, în următorul meci de simplu, care va conta pentru întâlnirea SUA-Cehia.

Echipa americană a pierdut partida cu Canada, după ce Vasek Pospisil l-a întrecut, tot marţi, pe John Isner, scor 6-3, 7-6 (4).

Cupa Hopman este o competiţie rezervată echipelor mixte (un jucător şi o jucătoare), care se defăşoară în fiecare an la Perth (Australia), făcând parte din seria de turnee ce preced primul Grand Slam al anului, Australian Open.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri