Simona Halep a confirmat: După Fed Cup va juca la Dubai şi la Doha

Data publicării:
simona halep - GettyImages - 19 oct 15 1

Foto: Gulliver/GettyImages

„Deocamdată nu mai fac operaţia. Am amânat-o şi nu ştiu când o voi mai face. Momentan mă simt bine, am făcut toate analizele. Doctorii mi-au spus că pot să aştept şi nu va fi nicio grabă. Voi juca la Dubai şi la Doha, și cred că și mai departe. Momentan doar aceste turnee le am în cap”, a afirmat Simona Halep.

Referitor la meciul de Fed Cup cu Cehia, care se va disputa pe 6-7 februarie în sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Simona a afirmat:

„E un avantaj că am jucat împotriva lor şi le-am bătut tot timpul, dar în Fed Cup este diferit. Îmi doresc mult să câştig şi de data aceasta, dar nu va fi uşor. O să am publicul alături, foarte mulţi români care o să ne susţină şi sper să am puterea necesară să câştig meciurile. Ele au foarte multă experienţă în Fed Cup, aşa că vom vedea dacă voi fi în stare să câştig. Sala mi se pare foarte frumoasă. Am rămas plăcut surprinsă când am venit. Este o sală deosebită, foarte mare. Este incredibilă şi sper să ne bucurăm împreună de nişte meciuri câştigate. Şi oraşul este foarte plăcut”, a mai spus Simona.

România va întâlni Cehia, pe 6-7 februarie, în turul I (sferturi) din Grupa Mondială. Singura întâlnire directă dintre cele două formaţii a fost câştigată de adversarele din weekend. Cehia este deţinătoarea en-titre a trofeului.


Turneul de la Dubai, de categorie Premier, pe care Simona l-a câştigat anul trecut, va avea loc în perioada 15-20 februarie, în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Turneul de la Doha (Premier 5), va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care şi-a confirmat prezenţa Simona Halep, va fi şi ea transmisă în DIRECT şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri