Simona Halep a explicat incidentul de la Madrid: „Nu sunt cea mai bună prietenă cu Irina, dar nici nu ne-am certat”

Data publicării:
simona begu-1

Simona a explicat la Otopeni de ce concursul din capitala Spaniei e unul special pentru ea, mai ales acum, după ce a obținut acolo trofeul: „De orice titlu am nevoie, dar, fiind la Madrid, e mult mai special și sunt foarte bucuroasă că am putut să-l câștig. A fost o săptămână de vis și mi-a dat multă încredere. A fost o atmosferă foarte plăcută, mulți români în tribună, mulți prieteni care au venit să mă vadă, multe persoane importante din viața mea. M-am simțit ca acasă și probabil de aceea am jucat aproape cel mai bun tenis al meu”.

Simona a analizat evoluția sa din capitala iberică și punctele forte pe care le-a avut: „Sunt mult mai agresivă, am mai multă încredere, am făcut un joc bun și vreau să-l mențin la fel. Așa este stilul meu și vreau să progresez în stilul acesta”.

Simona a explicat și cu ce gânduri va merge la Paris, pentru al doilea Grand Slam al anului, turneul de la Roland Garros: „Nu mă gândesc la rezultat, mă gândesc la fel ca atunci când am mers la Madrid, doar să joc tenis și să ajung la cea mai înaltă formă a mea în ziua respectivă. Este un Grand Slam, îl consider un turneu normal. Am șansa mea, cum am avut în toate turneele de până acum, dar asta nu înseamnă că voi câștiga. Merg să joc, meci cu meci, și voi vedea cât de mult pot să câștig”.

La Madrid, Simona a eliminat-o în sferturi pe Irina Begu, după un meci ciudat, 6-3, 0-6, 6-1, la finalul căruia a spus că setul al doilea a fost cadou de Paște. Cele două s-au salutat extrem de rece la fileu, după joc. Simona a explicat incidentul: „Eu nu sunt nici cea mai bună prietenă cu Irina, dar nici nu ne certăm și nici nu ne-am certat. Suntem colege de tenis, la fel ca și până acum, de 10 ani, cu oricine din tenis sunt colegă. Nu știu ce s-a întâmplat, eu n-am jignit-o pe Irina cu nimic, doar am glumit când m-au întrebat de ce am dat setul doi așa ușor. Am zis un cadou de Paște, dar am râs și chiar a fost o glumă. Nu a fost cu intenție de jignire. N-am avut nimic cu Irina și n-am jignit-o. Dacă așa i s-a transmis, îmi pare rău”.

Simona va rămâne câteva zile în România înainte de la pleca spre Paris. La București a sosit și antrenorul ei, australianul Darren Cahill, alături de care se va pregăti în aceste zile. Turneul de la Roland Garros debutează pe 22 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri