Sari la conținut

SIMONA HALEP a pierdut calificarea în finală la Miami Open după un meci spectaculos!

Meciul a durat două ore şi opt minute, iar Williams, de şapte ori campioană la Miami Open şi câştigătoarea ultimelor două ediţii, a obţinut a cincea victorie, din şase partide jucate cu Halep.

Prezenţa în penultimul act este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Simona Halep îşi consolidează locul 3 WTA după acest turneu. Ea se va apropia de la 1.089 de puncte la 319 puncte de rusoiaca Maria Şarapova, clasată pe locul 2 şi eliminată în manşa secundă a competiţiei din Florida.

În cealaltă semifinală a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9.

Finala dintre Serena Williams şi Carla Suarez Navarro va avea loc sâmbătă.


ORA 6:42 Serena Williams obține victoria, câștigând decisivul cu 7-5!

ORA 6:38  2-6, 6-4, 5-5. Game Halep! Românca reuşeşte să câştige al treilea punct consecutiv şi restabileşte egalitatea în decisiv. Serena Williams a avut o răbufnire de orgoliu la 0-30, dar nu a fost suficient pentru a închide meciul.  

ORA 6:30  2-6, 6-4, 4-5. Break Halep! Simona revine fantastic şi câştigă contra serviciului într-un moment vital. Românca rămâne în meci şi serveşte pentru a egala în setul decisiv. 

ORA 5:50:  Meci greu la Miami Open! Simona Halep a pierdut primul set în faţa Serenei Williams, cu 6-2, dar şi-a revenit miraculos şi a reuşit să-şi adjudece al doilea set. Sportiva noastră a reuşit primul break, scorul la finalul celui de-al set fiind de 6 la 4.

Nici una dintre cele două jucătoare nu a pierdut un set decisiv în 2015. Serena Williams a jucat de patru ori meciuri de trei seturi, în timp ce Simona Halep s-a aflat de opt ori într-o astfel de situaţie

Detalii despre partidă, aici.

La casele de pariuri, Serena Williams era favorita certă, cu o cota de 1.34 pentru victorie. Un succes al Simonei are cota 3.30.

Câştigătoarea acestei dispute o va întâlni în finală pe Carla Suarez Navarro.

Serena Williams: Simona Halep a fost o adversară dificilă