Simona Halep: Am șansa mea și voi lupta ca să câștig și să merg mai departe

Data publicării:
simona halep digisport interviu

„Nu şi-a intrat încă în timing-ul respectiv. Acum, pe măsură ce joacă un meci în plus, pe măsură ce se antrenează o zi în plus, are timing-ul respectiv. Se mişcă destul de bine, deci, după părerea mea, poate să joace mai bine în fiecare zi”, spune Ion Țiriac,

După eliminarea lui Na Li şi a Serenei Williams, Simona Halep a rămas jucătoarea cel mai bine clasată de pe tabloul feminin.

Nu mă gândesc la cine pierde și cine câștigă. Îmi văd de treaba mea, de meciul meu, trebuie să fiu concentrată 100% ca să pot să dau ce am mai bun ca să câștig meciul. Nu mă interesează ce fac restul, mă interesează doar ce fac eu", a declarat Simona Halep într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Jucătoarea are şi un motiv pentru care nu consideră că are prima şansă la câştigarea turneului.

Aici pe iarbă nu pot spune că sunt favorită mai mult decât adversara pentru că e un joc ciudat, mai rapid. Am șansa mea și voi lupta ca să câștig și să merg mai departe”, explică ea.

"Este puțin greu. Două zile libere e ca și cum ai începe alt turneu. Nu e ușor, dar trebuie să mă adaptez și să joc un meci bun. Este cel mai frumos moment din viața mea și vreau să mă bucur de el cât de mult", a mai spus jucătoarea de tenis.

La finalul antrenamentului, Simona Halep s-a întâlnit şi cu solistul ei preferat, Marcel Pavel. Jucătoarea s-a pozat apoi cu fanii şi le-a oferit autografe pe mingi şi pe tricouri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri