Simona Halep, din nou în teren. Este cotată cu prima șansă la Birmingham

Data publicării:
23 HALEP

Simona Halep se întoarce pe teren după o pauză de două săptămâni. Românca va participa la turneul pe iarbă de la Birmingham, competiție transmisă de luni în direct la Digi Sport 2. Simona Halep este cotată cu prima şansă la câştigarea trofeului, dar va avea adversare redutabile. Ana Ivanovic, Victoria Azarenka, Jelena Jankovic și Eugenie Bouchard sunt pe tabloul principal.

Nu este uşor să joci pe iarbă pentru că este un teren foarte rapid, dar, în general, îmi place acest lucru pentru că punctul se termină repede și este un stil care mă avantajează”, a declarat Simona Halep.

Pentru Halep, turneul de la Birmingham va fi şi unul de încălzire înainte de Wimbledon, unde anul trecut a ajuns până în semfinale.

„Sper să obţin aceleaşi rezultate ca anul trecut, dar nu vreau să mă gândesc, pentru că aş pune mai multă presiune pe mine. Vreau doar să merg şi să vâd câte meciuri pot câştiga pe iarbă. pentru că nu e uşor”, a spus sportiva.

Ceea ce este îmbucurător este faptul că Simona se menține între primele trei, am convingerea că la Wimbledon va repeta performanța de anul trecut și am convingerea că va termina anul la fel de bine ca anul trecut”, a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

După o pauză de un an şi jumătate, românca va juca din nou în proba de dublu a unui turneu de Grand Slam. La Wimbledon, Halep va face pereche cu Elena Bogdan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri